Doelen en accountability partners

Doelen en accountability partners. Wat heeft het stellen van doelen gemeen met het hebben van een accountability partner?

Ben jij iemand die doelen stelt of dobber je met de stroom mee?

Ik hou van ’n duidelijke stip op de horizon + een ‘EXTERNE accountability partner’…. je weet wel: als je iemand iets belooft dan moet je ’t ook doen, want beloofd-is-beloofd. Zo haal ik mijn doel.

Bijvoorbeeld: op Insta vertellen dat je online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen bijna af is én dat je ‘em binnenkort op de markt brengt.

Dat beloofd-is-beloofd werkt niet als ik iets met mezelf afspreek. Dan ben ik m’n eigen ‘INTERNE accountability partner’ en om de één of andere reden kom ik dan die belofte niet na en haal ik ’t doel ook niet.

Bijvoorbeeld: met jezelf afspreken- vanaf morgen eet ik geen koolhydraten meer.

Dus bij ’t bereiken van doelen helpt ’t, als je van jezelf weet of je ‘EXTERNE accountability’ nodig hebt, of dat ‘INTERNE accountability’ volstaat.  Doelen stellen en accountability partners hebben dus veel met elkaar gemeen.

Deze maand heb ik mijn Instagram-volgers bedankt.

Omdat ik dus heel duidelijk ’n ‘externe accountability partner’ nodig heb om m’n online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen uit te brengen, heb ik op Instagram gemeld dat ik deze cursus aan het maken ben.

Zonder m’n volgers zou ik nooit zo ver gekomen zijn dus ik heb ze BEDANKT voor hun steun en aanmoedigingen.

En wat denk je? Werkt ’n ‘externe accountability partner’ bij jou ook of kom jij met je eigen ‘interne accountability partner’ ook uit de startblokken?

Als jij ‘externe accoutability partner’ zoekt om jouw foto-archief te ordenen dan help ik je graag. Stuur nu een email naar hello@maudboom.com. En ik mail, of bel je terug zodat we even kunnen praten over wat jij nodig hebt. Ik ben heel graag jouw accountability partner. Tot horens!

maud boom

KvK: 74547763
Telefoonnummer: +31 (0)6 515 911 36

Copyright © 2024 maudboom.com