Dag 28. Foto’s en Video’s Delen.

Foto’s en Video’s Delen.

Foto’s en Video’s Delen. Fotoboeken zijn een geweldige manier om je foto’s te delen en verhalen te vertellen. Gebruik een van de vele online platforms die op internet te vinden zijn. Weet wat mij nou zo enorm gelukkig maakt? ’t Moment dat je fotoboek op de deurmat valt. Echt, zo gaaf. Met ’n kop koffie of thee, lekker bladeren. Jouw foto’s, jouw stijl, in mooie kleuren met veel mogelijkheden, helemaal naar eigen inzicht gemaakt.

Ik heb inmiddels fotoboeken laten maken bij Pixum, Albelli, Blurb. Ik ben erg tevreden met Pixum. De software spreekt voor zich, de mogelijkheden met de software zijn legio, de service is snel, de prijs/kwaliteit verhouding goed en met de klantenservice heb ik ook goede ervaringen.

Creatief zonder technologie.

Maar je kunt natuurlijk ook fotoboeken maken zonder technologie. Lekker creatief knippen, plakken en lijmen. Ik moet je zeggen dat ik dat best wel mis.

Geen tijd?

En als je nu denkt:

  • Je denkt “Oh, lijkt me heerlijk om bezig te zijn met m’n foto’s, alleen andere dingen hebben meer prioriteit.
  • Of misschien denk je wel: “Als ik nu begin, komt het nooit af, want ’t is zoveel, dus ik begin er maar niet aan”.
  • Of wat dacht je van “Oh, dat komt wel als de kinderen de deur uit zijn, of als ik met pensioen ga”.

Als je dit echt wil, dan is ’t nu aan jou om tijd voor jezelf vrij te maken. Let’s do this! Kijk hier oor meer inspiratie wat fotocadeaus betreft.

 

maud boom

KvK: 74547763
Telefoonnummer: +31 (0)6 515 911 36

Copyright © 2024 maudboom.com