Dag 27. Sprinkel je Herinneringen.

Sprinkel herinneringen met foto’s en video’s.

Sprinkel je Herinneringen ‘k Word altijd heel gelukkig als ‘k op ’n creatieve manier mijn fotoboeken kan maken. rond deze tijd, met de feestdagen in het vooruit zicht, ben ik al aan ’t nadenken hoe kan ik de verhalen van onze familie, ons gezin op een leuke manier tot leven kan brengen. Want weet je als we ons omringen met onze favoriete foto’s zorgt voor een gelukkige, liefdevolle omgeving voor het hele gezin.

’t Is september tijd om na te denken voor fotocadeaus voor de feestdagen.

’t Is september, je heb nog meer dan voldoende tijd om je leukste foto’s uit te zoeken en na te denken wie je met welk sinterklaas- of kerstcadeau gaat blij maken.‘k Heb mijn vader al een paar keer blij gemaakt met een puzzel van z’n gezin, en één waar hij tussen z’n twee dochters staat. Hij was er super blij mee. En zo trots als een pauw toen hij ‘em op 2e Kerstdag al af had (1.500 stukjes).

Ook voor de kleintjes zijn er leuke cadeautjes, bijvoorbeeld foto memory spel. Maar je kunt ook broer blij maken met een kaartspel bijvoorbeeld. En dan zijn er natuurlijk nog de mokken, klokken, sneeuwbollen, fotomagneten, onderzetters, kalenders en wanddecoraties. Echt, je kunt je foto’s op zoveel leuke manieren weer midden in jouw leven brengen.

Geen tijd.

Ik weet hoe ’t is: je stelt ’t steeds uit want je hebt nog zoveel andere dingen die je nog moet.

  • Je denkt “Oh, lijkt me heerlijk om bezig te zijn met m’n foto’s, alleen andere dingen hebben meer prioriteit.
  • En als je denkt: “Nu ga ik beginnen.” zakt de moed je in de schoenen, want waar moet je beginnen? Je heb zo verschrikkelijk veel foto’s.
  • Of misschien denk je wel: “Als ik nu begin, komt het nooit af, want ’t is zoveel, dus ik begin er maar niet aan”.
  • Of wat dacht je van “Oh, dat komt wel als de kinderen de deur uit zijn, of als ik met pensioen ga”.

Allemaal zulke goede redenen om er niet aan te beginnen. Ik voelde dat ook zo. ‘k Wil graag creatief bezig zijn met m’n foto’s maar dat lukte niet omdat ik zoveel andere dingen op m’n bordje had liggen.

Begin klein.

Maar weet je, een paar geleden, zo rond deze september maand ben ik begonnen. Klein. Met de puzzel. Ik wist precies welke foto ik nodig had, viste ‘em op uit m’n fotocollectie, ‘k koos voor website van Pixum, ‘k las de instructies en BAM een paar dagen later was de puzzel in huis. Ruim op tijd voor Kerstmis. Daarna kwamen de mokken, kalenders en kussentjes HAHAHAHAHAHAH. ‘kreeg de smaak te pakken.

Ik gun jou dat gevoel ook zo. Dus mag ik je ’n paar stapje mag aanraden:

  1. Pak nu je iPad of mobiele telefoon (oh, die heb je al vast natuurlijk HAHAHA).
  2. Kijk op de website van Pixum (ik heb hier geen aandelen, alleen maar goede ervaringen met hun klantenservice omdat ik zelf een foutje had gemaakt).
  3. Kijk op je filmrol naar ‘t laatste evenement, bezoek, gebeurtenis waar je bij aanwezig was (hoop dat die er toch was ondanks ’t coronaviris) en
  4. Zoek één foto uit.
  5. Wie ga je blij maken met jouw fotocadeau?

Stuur me een berichtje via hello@maudboom.com. ‘k Ben benieuwd!

maud boom

KvK: 74547763
Telefoonnummer: +31 (0)6 515 911 36

Copyright © 2024 maudboom.com