Dag 0. Start hier.

Jouw leven boordevol mooie herinneringen die je wilt bewaren.

Start hier. De maand september is elk jaar weer het moment om grote en kleine fotoprojecten aan te pakken. Ik vertegenwoordig in Nederland de internationale organisatie ‘The Photo Managers’. Dit zijn fotoliefhebbers en collega-Foto Managers over de hele wereld die anderen helpen orde te scheppen in hun fotochaos.

Heb jij een uitgebreide fotocollectie in dozen zitten of nog in de envelop van de fotograaf die het rolletje ontwikkelde? Of heb je misschien nog heel veel foto’s staan op je oude telefoon en computer? Ik, Maud, jouw Foto Manager, ga je helpen door je de hele maand september te voorzien van tips, tricks en inspiratie om weer leuke dingen te doen met je foto’s en video’s. Kijk maar eens hier en hier of hier.

En omdat ik lid ben van ‘The Photo Managers’ organisatie, gun ik jou een kijkje in hun bedrijf. Ik mag je gratis deze extra bonus van 40 video’s (in het Engels) aanbieden. Dit zijn korte filmpjes van andere Foto Managers, die net als ik, jou heel graag willen helpen om je weer van je foto’s en video’s te laten genieten.

Voordat, je op je gratis bonus klikt, nog even dit:

De behoefte aan professionele Foto Managers neemt explosief toe! Foto’s zijn mijn passie, en nu met mijn opleiding bij ‘The Photo Managers’ ben ik ook gecertificeerd. We zijn ‘n groep professionals die met passie, kennis en kunde mensen zoals jij, helpen om je foto- en videocollectie weer tot leven te brengen. Want jouw leven zit boordevol mooie herinneringen die je wilt bewaren en wilt delen met kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie. Toch? Of je nu hulp nodig hebt bij het organiseren, scannen, converteren van oude media of ideeën nodig hebt voor creatieve manieren om te delen, we helpen je graag!

Klik HIER voor de extra bonus van 40 video’s (in het Engels) van andere Foto Managers.

maud boom

KvK: 74547763
Telefoonnummer: +31 (0)6 515 911 36

Copyright © 2024 maudboom.com