September is elk jaar opnieuw Red Je Foto’s Maand

September is elk jaar opnieuw Red Je Foto’s Maand

September is elk jaar opnieuw de Red je Foto’s maand (Save Your Photos Month). Het is een wereldwijd evenement waar familiearchivarissen, zoals jij, geholpen worden om herinneringen te organiseren, bewaren, te delen en te vieren.

Experts van over de hele wereld hebben hun expertise gedeeld in meer dan 40 gratis minicursussen (Engels, en ook in ‘t Nederlands).

  • Heb je al maanden geen tot weinig inspiratie? Na ‘t bekijken van 1 of 2 van deze video’s kun je (weer) lekker aan de slag met bijvoorbeeld je jaarboek.
  • Of maak je je zorgen over al die volle dozen gevuld met losse foto’s of al die foto-albums in je kast? Hoe laat je het allemaal achter je je kinderen en kleinkinderen?
  • Vind je het ook lastig om de foto te vinden die je nodig hebt? Je verzameling wordt groter en groter…. nu ook met al die digitale foto’s erbij.
  • Zou je willen dat een expert voorhanden is die je helpt om je te helpen met het ordenen van je foto chaos?

September is al sinds 2014 de Red je Foto’s Maand (Save Your Photos Month). Op de website van The Photo Managers, waar ik een gecertificeerd lid van ben, kun je nu tot eind oktober van dit jaar GRATIS educatieve lessen volgen. Ze ga je helpen om te voorkomen dat je foto’s en video’s verliest door veranderende technologie, natuurrampen of gewoon een gebrek aan tijd en kennis!

Volg hier de gratis training. Ze duren ca. 15 minuten.

Gebruiken deze laatste 3 weken om 1 of 2 van deze video’s te kijken.

Maud Boom, je fotoleven op orde

Schrijf je in op SaveYourPhotos.org voor toegang tot de lessen dit kan tot 31 oktober 2023 daarna verdwijnen de lessen en worden we volgend jaar in september opnieuw gemotiveerd en geïnspireerd.

Behalve video’s kun jij hier, hier of hier ook ideeën opdoen over het ordenen van je fotoarchief.

 

maud boom

KvK: 74547763
Telefoonnummer: +31 (0)6 515 911 36

Copyright © 2024 maudboom.com