Samen doen

Je doet het liever samen, met begeleiding van een expert.

Je geeft de voorkeur aan de één-op-één ondersteuning die ik, als jouw eigen foto-organizer, je biedt. Je kijkt ernaar uit om samen het project af te ronden door bijvoorbeeld elke maand een halve-dag-sessie te plannen, hetzij thuis of heel modern via de ‘remote access’ op je computer. Je stelt deze manier van werken op prijs, en je vertelt en deelt graag je familieverhalen terwijl we samen je verzameling foto’s, dia’s, films doorzoeken. Je bent blij en enthousiast over de voortgang die we samen maken. En als het organisatieproces dan is afgerond, kun je haast niet wachten met het maken van bijvoorbeeld de verschillende fotoboeken voor je volwassen kinderen.

Je weet eigenlijk al precies wat je wil: je fotoleven op orde.

En als je al een beginnetje wilt maken, vraag dan nu het gratis e-book aan.

Download het gratis e-book vandaag

Je fotoleven op orde
Een gratis e-book om je hierbij te helpen

*We zullen je geen spam toesturen. Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven. Onderaan de e-mail staat hiervoor de afmeldlink

Waar moet
ik beginnen?

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met de foto’s, raad ik je aan te starten met de foto’s die voor jou het meest waardevol zijn. Neem vandaag nog contact met mij op, zodat wij een gratis telefonisch consult kunnen plannen waar je me alles kunt vertellen over jouw fotoleven.

E-mailadres

hello@maudboom.com

Adres

Frans Halslaan 86, 4907PZ Oosterhout

Copyright © 2020 maudboom.com

KvK: 74547763 | Telefoonnummer +31 (0)6 515 911 36