maud boom

M*School

Je fotoleven op orde

De M*School is een online plek met trainingsprogramma’s waar slimme en effectieve methodes worden bijgebracht aan beginners en gevorderden die (weer) leuke dingen willen doen met hun foto’s.

Of je nu net begint met je foto’s en video’s, of als je je foto- en videoarchief al redelijk tot goed onder controle hebt, M*School daagt je uit om orde te scheppen in je fotoleven.

Cursussen

– Je fotoleven op orde

Hoe werkt M*School?

De M*School is een online plek met gemakkelijk te volgen trainingsprogramma’s waar je met video’s en pretbladen (laat ik ’t leuk houden en ‘t geen werkbladen noemen) leert om:

* Orde te scheppen in je foto- en videochaos.

* Te werken met Apps om de camerarol op je telefoon onder controle te krijgen.

* Met software programma’s om te gaan van online fotoboek bedrijven.

* Op een creatieve manier je persoonlijke- of familie jaarboek te maken.

* Als een professional foto’s te maken met je mobiele telefoon.

* En nog veel meer..

Alle trainingen zijn online beschikbaar op een privé website die alleen voor leden van M*School toegankelijk is. Als M*Schooler ben je lid voor leven, zolang de trainingsprogramma’s bestaan.

Is M*School wel geschikt voor mij?

Met de online trainingen in deze school leer je technieken die je helpen orde te scheppen in de fotochaos. Doordat je jezelf deze trainingen gunt, voel je gemotiveerd en geïnspireerd om je mooiste foto’s terug te brengen in je leven. Jij bent de baas over je foto’s, jij hebt de leiding.

M*School geeft je een zelfverzekerd en georganiseerd gevoel. Want door deze trainingen te doen, heb jij touwtjes in handen. En de opluchting die je voelt is enorm wanneer je je mooiste foto’s hebt geback-upt en bijvoorbeeld in een mooi fotoboek hebt verwerkt.

Met M*School ben je trots, blij en misschien zelfs aangenaam verrast dat je je foto’s op een waardevolle en zinvolle manier tot leven hebt gebracht. Dat je je avonturen, gedachten en gevoelens van alle mooie momenten in je leven gemakkelijk terug kunt vinden.

Van wie krijg ik les?

M*School wordt geleid door mij, en ik ben Maud Boom. Ik ben betoverd door foto’s, goed in organiseren, een rasoptimist en gekwalificeerd om jou te helpen met je fotoleven. Ik ben Foto Manager. En dit is mijn passie. Ik heb mijn certificaat behaald bij The Photo Managers Academy in Amerika en wil jou graag helpen met het organiseren van je fotoleven zodat jij je verhalen kunt vertellen.

Welke investering moet ik doen?

De investering die je doet hangt af van de training die je volgt. De online cursussen liggen tussen de EUR 79 en EUR 779. Voor sommige trainingen kan een betalingsregeling worden afgesproken.

Ben je er klaar voor?

Wil jij orde in je fotochaos? Ga jij je weer focussen op de herinneringen die er het meest toe doen? Niet weggaan zonder eerst de ABCs methode in ‘t gratis pdf-handboek te downloaden. Voer hieronder je voornaam en e-mailadres in.

Download het gratis e-book vandaag

Je Fotoleven op Orde
Een gratis e-book om je hierbij te helpen

*We zullen je geen spam toesturen. Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven. Onderaan de e-mail staat hiervoor de afmeldlink

Copyright © 2020 maudboom.com

KvK: 74547763 | Telefoonnummer +31 (0)6 515 911 36