Laten doen

Je laat het liever aan de expert over.

Je bent bereid om het hele project aan mij, de expert, en jouw eigen foto-organizer, over te dragen omdat je het zowel persoonlijk als op je werk te druk hebt. Je familie is erg belangrijk voor je en je ziet jezelf als de ‘beheerder’ van jullie persoonlijke foto- en videocollectie. Je hebt een enorm grote verzameling digitale foto’s, waar veel gezinsactiviteiten en vakanties op zijn vastgelegd. Je foto’s staan momenteel op verschillende apparaten opgeslagen en je kijkt ernaar uit alles samen te voegen, te back-uppen en toegankelijk te maken. Je waardeert het enorm dat je eigen foto-organizer je op de hoogte houdt van de voortgang en vertrouwt op d als expert, voor de juiste beslissingen. Zodra het project afgerond is, kun je mij maandelijks inhuren om fotocollectie bij te werken en te onderhouden.

Je weet eigenlijk al precies wat je wil: je fotoleven op orde.

En als je al een beginnetje wilt maken, vraag dan nu het gratis e-book aan.

Download het gratis e-book vandaag

Je fotoleven op orde
Een gratis e-book om je hierbij te helpen

*We zullen je geen spam toesturen. Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven. Onderaan de e-mail staat hiervoor de afmeldlink

Waar moet
ik beginnen?

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met de foto’s, raad ik je aan te starten met de foto’s die voor jou het meest waardevol zijn. Neem vandaag nog contact met mij op, zodat wij een gratis telefonisch consult kunnen plannen waar je me alles kunt vertellen over jouw fotoleven.

E-mailadres

hello@maudboom.com

Adres

Frans Halslaan 86, 4907PZ Oosterhout

Copyright © 2020 maudboom.com

KvK: 74547763 | Telefoonnummer +31 (0)6 515 911 36