Breng je foto dromen tot leven

Eenvoudig digitale foto’s orderen is een uitgebreide online cursus die je stap voor stap helpt met het orderen van je foto’s.

Neem het heft in handen.

Ben je er klaar mee, je zo te voelen?

“Ik voel me als een konijn dat in de koplampen van een auto staart. Geen idee waar ik moet beginnen of wat ik moet doen”

“Ik voel me super ongemakkelijk bij het idee dat ik elk moment mijn foto’s en video’s kwijt kan raken”

“Ik voel me schuldig dat ik geen back-up heb van mijn foto’s”
“Ik voel me verantwoordelijk voor het bewaren en bijhouden van de foto- en videoverzameling, de herinneringen en de familieverhalen van mijn gezin en die van mijn ouders”
“Ik wil een fotocollectie hebben opgebouwd die ik aan mijn kinderen en kleinkinderen kan doorgeven met daarin de foto’s van de belangrijkste mijlpalen en mooiste avonturen”
“Ik wil die foto’s, die er het meest toe doen, snel terug kunnen vinden”
“Ik wil een georganiseerde mappenstructuur op mijn computer waar ik blij van word in plaats van overmand door een warboel aan mapjes en bestanden met vreemde namen als IMG_1172”
“Ik wil weten waar en hoe ik moet beginnen met het ordenen van mijn foto’s en video’s”
“Ik wil die foto’s, die er het meest toe doen, snel terug kunnen vinden”

En wil jij
gewoon dit…

Dan is Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen voor jou

Ben je er klaar voor om de focus weer terug te brengen op 't genieten van jouw mooiste herinneringen en op de verhalen achter de foto's die er het meest toe doen?

Digitale Foto’s Ordenen is een uitgebreide online cursus die niet alleen stap voor stap laat zien hoe je die enorme berg foto’s en video’s onder handen neemt en ordent, maar het leert je ook hoe je foto’s, video’s, dia’s weer terug brengt in je leven in plaats van ze op je telefoon, laptop of computer geparkeerd te laten staan.

Dus, wat is de eerste stap naar Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen?

De eerste stap naar Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen is een reeks videolessen waarin je leert hoe en waar te beginnen met het ordenen en sorteren van al je foto’s, video’s, dia’s en andere dierbare herinneringen..

M*School heeft 7 modules ontworpen om u precies te geven
wat u nodig hebt om orde scheppen in je foto leven.

MODULES

Aan het einde van de
online cursus …

R

Weet je waar je moet beginnen met het tackelen van je foto- en videochaos.

R

Is er een plan, en heb je focus en routine in het ordenen van al je foto's en video's.

R

Ben je bevrijd van de impasse omdat je met een helder stappenplan vooruit bent geholpen bij het scheppen van orde in je foto- en videocollectie.

R

Ben je niet meer bang je mooiste herinneringen te verliezen omdat je geen back-up hebt van je foto's en video's.

R

Kun je gemakkelijk je foto's terugvinden om er leuke dingen mee te doen, of om te delen met familie en vrienden.

Maar bovenal, de eerste stap naar Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen, geeft je vooral het vertrouwen en de houvast om eindelijk de baas te worden over je foto- en videocollectie. Door jezelf deze cursus te gunnen voel je je gemotiveerd en geïnspireerd om je mooiste foto’s in je leven terug te brengen. Je voelt je zelfverzekerd en je bent georganiseerd. Je hebt door deze cursus te volgen, de touwtjes in handen. Je bent trots, blij en aangenaam verrast dat je je foto’s op een waardevolle en zinvolle manier tot leven hebt gebracht. Dat je je avonturen, gedachten en gevoelens van alle mooie momenten in je leven gemakkelijk terug kunt vinden.
Niet meer overweldigd. Niet meer ongeorganiseerd. Dat wil je, en dat kun je zijn. 

MODULE 1

Welkom en Introductie

De online cursus bestaat uit 7 modules met videolessen, stappenplannen, checklists, inventarisatielijsten, spiekbriefjes en pretbladen.

MODULE 2

Dromen en Doen

Je gaat inzicht krijgen hoe je meer balans krijgt in je leven. Wat is je einddoel? Waarom wil je je foto’s ordenen? Hoe kan je beter met je tijd omgaan, zodat je meer tijd hebt voor jezelf. De antwoorden die je zoekt, ga je tijdens deze online cursus vinden.

MODULE 3

Speuren en Verzamelen

Hier ga je de basis leggen. Zeg maar de fundering bouwen van het huis: je eigen fotobibliotheek. Hier zul je je handen uit de mouwen gaan steken en het voorbereidende werk doen voordat je echt begint. Dus hier ga je speuren en verzamelen en maak je je tijdlijn.

MODULE 4

Sorteren en Ordenen

Ik laat je hier zien waarom het sorteren en ordenen van foto’s en video’s eigenlijk bijzaak is. In deze les leer ik je hoe je je beeldmateriaal het beste kunt organiseren, welke strategieën er zijn en hoe je die kunt implementeren.

MODULE 5

Back-uppen en Archiveren

Dit is een belangrijke module. Hier bespreek ik namelijk hoe je een back-up maakt van jouw digitale foto’s en video’s. En hoe je deze kunt archiveren (en dus veiligstellen) tegen bijvoorbeeld verlies door virussen, brand en wateroverlast.

MODULE 6

Vieren en Delen

We beleven ‘t meeste plezier als we onze foto’s weer in ons leven terugbrengen. Je voelt je trots en blij. Misschien ben je ook wel een beetje verrast als je merkt dat je je herinneringen gemakkelijk terug kunt vinden. Je kunt je herinneringen als ‘t ware nu vieren en delen want jouw foto’s vertellen namelijk een verhaal. Het verhaal van jouw leven. En dat verhaal verdient het om in een mooi fotoboek of in een diavoorstelling te worden vastgelegd. Kortom: in module 6. bied ik je inspiratie met voorbeelden uit de praktijk.

MODULE 7

Jouw Bonussen

En last but not least: module 7, de Bonus Sectie. Deze is gevuld met pdf’s, pretbladen, checklists, spiekbriefjes en ander leuks. Het gaat je allemaal helpen tijdens deze online cursus Eenvoudig Digitale Foto Ordenen.

Ben je er klaar voor de baas te worden over jouw foto- en videocollectie

Schrijf je vandaag in voor de online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen. Dit is wat je krijgt:
Z

20 videolessen (totaal 10 uur)

Z

Veel bonussen zoals het stappenplan speuren en verzamelen, inventarisatie- voorraadlijst en spiekbrief.

Z

Familie en individuele tijdlijn

Z

Fotoboek ideeën

Z

12 keer live in Facebook

Totale waarde €1819,-

Speciale prijs €149,-

Tijdelijke Masterclass aanbieding €97,-

(Kortingscode: MASTERCLASS invoeren voor €52,- korting)

Bonus videoles

Oh hey, zei iemand iets over een Snelle Actie Bonus!?

De online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen is een complete online cursus voor het beheren van jouw digitale afbeeldingen en video’s. Het doel van deze cursus is om mensen zoals jij te helpen met je enorm grote digitale foto- en videocollectie. Je bent niet de enige. Ik was ooit waar jij nu bent.

Ik ga je in deze cursus leren hoe je gemakkelijk je afbeeldingen terug kunt vinden.  Hoe je ze ‘t beste kan ordenen. En hoe je alles op één plek, het epicentrum, samenbrengt.

Dit doen we zodat jij je leukste herinneringen kunt ‘gebruiken’ voor bijvoorbeeld een album, een video, wanddecoratie en noem maar op.

Omdat jij zo’n snelle beslisser bent, krijgt jij de bonus videoles. En niet zomaar een videoles. Ik leer je, hoe je alleen met je met je mobiele telefoon, verder niks, ongelooflijk eenvoudig de mooiste pagina’s maakt voor een fotoboek. En dit tijdens bijvoorbeeld een reclameblok op tv, of terwijl je in bed ligt, of bij de dokter aan het wachten bent. Ik laat je zien hoe eenvoudig je de foto’s op je filmrol binnenhaalt in een app, hoe je je verhaal eraan kunt toevoegen (zelfs zonder te typen, als je liever met je stem dicteert kan dat ook namelijk) en hoe je, als je pagina’s klaar hebt, individuele pagina’s of een heel fotoboek af kunt drukken. 

“Vertel me eens.. wie van de 3 ben jij?”

  1. Veel foto’s op oude telefoons, op computers en DVD’s?
  2. Geen tijd?
  3. Weet niet waar ik moet beginnen.

Hoi hoi, ik ben Maud

Ik was nummer 1, 2 en 3. Wist niet waar ik moest beginnen om mijn foto’s weer tot leven te brengen. Ik maakte vroeger veel scrapbooks maar sinds we overgegaan zijn naar digitaal deed ik niks meer met mijn foto’s. Ik was daar echt heel lang zo gefrustreerd en verdrietig over. En in 2016 was ik er klaar mee en ben ik in actie gekomen. Nu ben ik Foto Manager en help families zoals die van jou om hun familiefoto’s, video’s, film e.d. goed te bewaren en te ordenen.

Ik heb mijn certificaat behaald bij het Amerikaanse The Photo Managers™, een wereldleider op het gebied van Foto Management. Hier heb ik de werkwijzen en procedures geleerd op het gebied van Foto Management. Dit, maar vooral ook de persoonlijke contacten met collega Foto Managers, helpt mij en nu ook jou, als mijn klant, met het scheppen van orde in je fotoleven zodat jij je familieherinneringen, -verhalen en mijlpalen kunt delen.  

In het dagelijkse leven ben ik directiesecretaresse en alles wat ik in dit vak aan vaardigheden hebt opgedaan, komt goed van pas als ik als Foto Manager aan ’t werk ben.

Mijn grootste passie zijn mijn eigen foto’s en video’s. Dat komt doordat ik als meisje van 17 met mijn vader, een Shell-expat, m’n moeder, broer en zus naar Singapore vertrok. Voorgoed. Ik heb dankzij dat besluit van mijn ouders veel van de wereld gezien. Dat was gelijk het begin van mijn eigen fotoleven.

Alles is online

Alles dat in je lesgeld is inbegrepen

Leer in je eigen tempo

Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen is voor 100% een online cursus. Je kunt dus overal en op elk moment van de dag meedoen. Lekker in je huispak of gewoon in je ‘nette’ kleren. Je krijgt alle lessen gelijk tot je beschikking om ze in je eigen tempo te doorlopen.

De online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen.

Deze online cursus bestaat uit 7 modules met videolessen, stappenplannen, checklists, inventarisatielijsten, spiekbriefjes en pretbladen. Het is een totaal pakket waarvan de lessen makkelijk te volgen zijn en die ook nog eens resultaat opleveren.

(waarde €374,-)

cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen

Bonus #1: Pretbladen

Bij de Training Modules is bijna overal een Pretblad toegevoegd waarmee je aan de slag kunt. Ik noem het niet voor niks Pretblad – dus veel plezier!

(waarde €294,-)

Bonus #1

Bonus #2: Individuele- en Familietijdlijn + Fotoboek Ideeën

De Individuele- en Familietijdlijn is een Pretblad waarmee, als je hem gebruikt bij het ordenen van je foto’s, je je in de zevende hemel mee gaat voelen. En in de Pdf Handleiding Fotoboek Ideeën zit boordevol inspireerde tips en suggesties.

(waarde €197,-)

Bonus #2

Bonus #3: 12x Live Vraag & Antwoord in Privé Facebook Groep

En omdat jij en ik niet de enige zijn met die grote hoeveelheid foto’s, krijg je ook toegang tot een Privé Facebook Groep ‘Je fotoleven op orde’. Hier kun je je vragen stellen en antwoorden krijgen van mij en medecursisten. Want ik ben van mening: ‘Samen Weten We Meer’. Dus ook in de community van Je fotoleven op orde. Ofwel JeFotoFam.

(waarde €954,-)

Bonus #3

Totale waarde €1819,-

Speciale prijs €149,-

Tijdelijke Masterclass aanbieding €97,-

(Kortingscode: MASTERCLASS invoeren voor €52,- korting)

Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen is perfect voor jou als …

R
R

Je jarenlang niks gedaan hebt aan je foto's. Je filmrol een rampgebied is en je de hoop hebt opgegeven om ermee aan de slag te gaan.

R

Je niet weet waar je moet beginnen om orde te scheppen met je fotochaos.

R

Je de techniek niet goed in de vingers hebt, of niet weet welke techniek je het beste kunt gebruiken.

R

Je van foto's maken houdt, maar je bewaart te veel dubbele foto's omdat je niet weet wat nu eigenlijk de beste foto is.

R

Je je gefrustreerd, gedesillusioneerd en schuldig voelt omdat je achterloopt met je fotoprojecten van jouw reizen, van je eigen leven, of dat van je kinderen.

Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen is niet voor jou als …

Q
R

Je de voorkeur geeft 1:1 coaching

R

Je op zoekt bent naar een snelle oplossing. Deze online cursus vergt creativiteit, doorzettingsvermogen en een tijdje hard werken.

R

Je persoonlijke feedback nodig hebt om in actie te komen.

R

Kleine beslissingen je ervan weerhouden in actie te komen en het werk te doen om je lang gekoesterde droom te bereiken.

Je vraagt je misschien af …

t
Moet ik een mobiele telefoon hebben?

Nee. Je hoeft geen mobiele telefoon te hebben voor deze cursus. De denkwijze werkt bij digitale foto’s en video’s, maar ook bij losse foto’s en foto’s in fotoboeken. Hoewel de iPhone mijn specialiteit is, is deze cursus ook voor ruim 90% van toepassing op Android-gebruikers.

Maar alle onderwerpen over mindset, planning en gewoonte zijn universeel voor alle telefoontypes en de geprinte foto’s (los en in fotoboeken).

Wordt het ordenen van digitale foto's en video's op de computer en laptop behandeld?

Ja, ook al bevinden we ons in een tijdperk waarin het bekijken van foto’s op mobiele telefoons meer gebeurt dan op enig ander apparaat, is en blijft het ordenen van foto’s op een computer incl. back-up belangrijk.

Dus tijdens Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen gaat het voornamelijk hoe efficiënt je je digitale foto’s en video’s  op je computer kunt sorteren om er een back-up van te maken.

Het ordenen van je foto’s op je mobiele telefoon is een online cursus die ik halverwege dit jaar ga uitbrengen incl. videolessen en pretbladen.

Moet ik extra's aanschaffen?

Nee. Hoewel ik apps van derden aanbeveel om het ordenen efficiënter te maken, kies ik die uit waar je je gratis kunt aanmelden.

 

Wordt dit weer een cursus die ik koop en daarna nooit afmaak?

Zou je deze cursus kunnen kopen en dan nooit naar de lessen kijken? Zeker. Maar de online cursus verloopt niet. Hij is er, en hij blijft er totdat je er klaar voor bent. Je gaat zelfs eventuele toekomstige updates van de online cursus ontvangen.

Maar weet je, als ‘mijn foto’s organiseren’ al jaren op je to-do-lijstje staat, dan denk ik dat het aanmelden voor deze cursus een enorme stap is om eindelijk dingen in gang te zetten. Dit is misschien wel het zetje dat je nodig hebt!

Ik weet gewoon dat als je deze cursus niet koopt, er waarschijnlijk niets zal veranderen en dat je fotochaos steeds verder uit de hand loopt.

Wat moet ik doen als ik als ik meer dan 100.000 foto's heb? Is dat een verloren zaak?

Nee, het is geen verloren zaak. Het is geen probleem.

In deze online cursus richt je je op het ordenen van je hele foto- en videocollectie. Dus foto’s van vroeger, de recente en de toekomstige foto’s en video’s. Het focussen op je achterstanden is enorm intimiderend, maar we gaan eerst aan gang met je ‘waarom’. Waarom wil je met je foto’s aan de gang, daarna volgt de methode. 

Ben je er tijdens deze cursus ook van bewust dat je een heel leven hebt gedaan om je mooie foto- en videocollectie op te bouwen.

Hoe zien de lessen eruit?

Je krijgt alle lessen gelijk tot je beschikking om ze in je eigen tempo te doorlopen.

Er zijn 20 videolessen. De meeste zijn presentaties waarbij ik praat. Sommige zijn video’s waar ik met voorbeelden kom. En een paar waar ik gewoon aan het praten ben tegen de camera.

De meeste video’s duren zijn korter dan 10 minuten, de langste is zo’n 20 minuten. Je kunt gemakkelijk door alle video heen scrollen en eventueel op stil zetten als je wilt.

Totale waarde €1819,-

Speciale prijs €149,-

Tijdelijke Masterclass aanbieding €97,-

(Kortingscode: MASTERCLASS invoeren voor €52,- korting)

Als je al zover bent gekomen met ’t lezen van de tekst …

Dan ben je ’t aan jezelf verplicht om deze vragen te beantwoorden:
R

Stel dat één idee uit de cursus Eenvoudig Digitaal Foto’s Ordenen

de eerste stap is om het eindelijk voor elkaar te krijgen je fotochaos op orde te krijgen?
R

Stel dat het de stok achter jouw deur is?

Want weet dat ik persoonlijk, maar ook je mede cursisten jou zullen steunen in de besloten Facebook groep. Gratis. Terwijl de gemiddelde kosten voor een uur individuele coaching toch variëren van 78,- tot 126,-.
R

Stel dat één methode uit de cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen

jou het inzicht, de inspiratie en zin geeft om je mouwen op te stropen om aan het werk te gaan? Je weet toch inmiddels dat dit het beste aanbod is dat jou gaat helpen bij het scheppen van orde in je foto- en videocollectie?
R

Stel dat één technisch slimmigheidje of een stappenplan uit de cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen

jouw droom laat uitkomen?
R

Wat zouden deze veranderingen in je leven je waard zijn? €5.000, €20,000, €50.000 of meer?

Je hebt niks te verliezen en zoveel te winnen. Je bent trots, blij en aangenaam verrast dat jij je foto’s hebt geordend en ze op een waardevolle en zinvolle manier tot leven hebt gebracht om van te genieten met familie en vrienden.

Totale cursus waarde €1819,-

Tijdelijke Masterclass aanbieding €97,-

Ben je er klaar voor de baas te worden over jouw foto- en videocollectie?

Schrijf je vandaag in voor de online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen.

Totale waarde €1819,-

Speciale prijs €149,-

Tijdelijke Masterclass aanbieding €97,-

(Kortingscode: MASTERCLASS invoeren voor €52,- korting)

“Ik kan niet wachten je te begeleiden en orde te scheppen in je fotoleven.”

Doeg doeg,

Maud Boom