Bekijk de Black Friday-deal

Bekijk de Black Friday-deal die maandag 20 november 2023 start.

Gefeliciteerd! Je bekijkt de Black Friday-deal die maandag 20 november 2023 start. Je krijgt alle 44 (video-) lessen, inclusief bonussen zoals de individuele en familie tijdlijn of mappenstructuur op je PC voor het ordenen van foto’s. Jij krijgt 25%-Black-Friday-korting en betaalt tijdelijk EUR 65 in plaats van EUR 85. Gebruik bij aankoop de code MEMORIES25 (geldig van maandag 20 t/m dinsdag 28 november 2023). Wacht niet langer. Dit staat al zo lang op je nog-te-doen-lijstje. In 2024 gaat het gebeuren. Heb je vragen, mail me dan hello@maudboom.com of stuur me een Whatsapp bericht op +31 6 51 59 11 36. Check ook de Facebook groep Jefotolevenoporde. Klik op het plaatje hieronder of hierboven in het menu op ‘ONLINE CURSUS’.

Maud Boom, je fotoleven op orde, foto chaos geregeld

Voel je je overweldigd door de grote hoeveelheid foto’s die je hebt? Zou je willen dat je de tijd én expertise had om dit probleem eens en voor altijd aan te pakken? Ja? Er is 1 manier voor orde in je fotochaos namelijk met de online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen (EDFO). Deze cursus is jou op het lijf geschreven! Je leert stap voor stap hoe je je fotocollectie kunt organiseren met behulp van technieken en tools die zijn ontwikkeld door professionele Foto Managers.

Aan het einde van deze online cursus…

  • Weet je waar je moet beginnen met het tackelen van je foto- en videochaos.
  • Is er een plan, en heb je focus en routine in het ordenen van al je foto’s en video’s.
  • Voel je je bevrijd van de impasse omdat je met een helder stappenplan vooruit bent geholpen bij het scheppen van orde in je foto- en videocollectie.
  • Ben je niet meer bang je mooiste herinneringen te verliezen omdat je geen back-up hebt van je foto’s en video’s.
  • Kun je gemakkelijk je foto’s terugvinden om er leuke dingen mee te doen, of om ze te delen met familie en vrienden.

1 manier voor orde in je fotochaos. Leer van een gecertificeerde Foto Manager.

Hoi, ik ben Maud Boom en ik ben betoverd door foto’s. ‘k Ben een rasoptimist en gekwalificeerd om jou te helpen met je fotoleven want ik ben een gecertificeerd Foto Manager.Dit certificaat heb ik behaald bij het Amerikaanse bedrijf ‘The Photo Managers’. Daarom staat mijn online cursus ook bij hen op de website en zie naast het dollar-teken ook het euro-teken waarmee je kunt afrekenen. Gebruik de code MEMORIES25 voor jouw 25%-korting.

Ik help je graag met het organiseren van jouw fotoleven zodat jij jouw verhalen kunt vertellen. De Black Friday-deal die maandag 20 november 2023 start. Gebruik de code: MEMORIES25

Check de online cursus hier. Het is de website van ‘The Photo Managers’ en hier bied ik mijn Nederlandse online cursus aan. Het is de beste plek op het World Wide Web waar je alles leert over het ordenen en organiseren van de foto’s.

maud boom

KvK: 74547763
Telefoonnummer: +31 (0)6 515 911 36

Copyright © 2023 maudboom.com