1 manier voor orde in je fotochaos. De online cursus EDFO!

1 manier voor orde in je fotochaos namelijk met de online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen (EDFO).

Is dit herkenbaar? Je ziet door de bomen het bos niet meer. Met de jaarboeken van de kinderen loop je ver achter. Misschien ben je bij 2015 of 2016 gebleven. En, zeg je tegen jezelf elk jaar weer: ’t Komt goed. Als ik meer tijd heb. Ooit!

Niemand legt er de druk op, behalve jezelf. Jij wilt ernstig je best doen om vanaf het begin van het jaar een jaarboek van al jullie familieherinneringen bij te houden.

Gefeliciteerd! Je mag super trots zijn op jezelf want jij gaat je eindelijk verdiepen in die hele grote klus die al een tijdje op je to-do-lijstje staat. Als je op het plaatje hieronder klik komt je op de website waar je alle 44 (video-) lessen krijgt, inclusief bonussen zoals de individuele en familie tijdlijn of mappenstructuur op je PC voor het ordenen van foto’s.

Je gaat vandaag de stap zetten. Dit staat al zo lang op je nog-te-doen-lijstje. In 2023 gaat het gebeuren. Heb je vragen, mail me dan hello@maudboom.com of stuur me een Whatsapp bericht op +31 6 51 59 11 36. Klik op het plaatje hieronder of hierboven in het menu op ‘ONLINE CURSUS’.

Maud Boom je fotoleven op orde 1 manier voor orde in je foto chaos

1 manier voor orde in je fotochaos

Voel je je overweldigd door de grote hoeveelheid foto’s die je hebt? Zou je willen dat je de tijd én expertise had om dit probleem eens en voor altijd aan te pakken? Ja? Er is 1 manier voor orde in je fotochaos namelijk met de online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen (EDFO). Deze cursus is jou op het lijf geschreven! Je leert stap voor stap hoe je je fotocollectie kunt organiseren met behulp van technieken en tools die zijn ontwikkeld door professionele Foto Managers.

Aan het einde van deze online cursus…

  • Weet je waar je moet beginnen met het tackelen van je foto- en videochaos.
  • Is er een plan, en heb je focus en routine in het ordenen van al je foto’s en video’s.
  • Voel je je bevrijd van de impasse omdat je met een helder stappenplan vooruit bent geholpen bij het scheppen van orde in je foto- en videocollectie.
  • Ben je niet meer bang je mooiste herinneringen te verliezen omdat je geen back-up hebt van je foto’s en video’s.
  • Kun je gemakkelijk je foto’s terugvinden om er leuke dingen mee te doen, of om ze te delen met familie en vrienden.

Jij bent de baas over jouw fotocollectie!

De eerste stap naar Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen, geeft je vooral het vertrouwen en houvast om eindelijk de baas te worden over je fotocollectie. Door jezelf deze online cursus te gunnen voel je je gemotiveerd om je mooiste foto’s in je leven terug te brengen. Je voelt je zelfverzekerd en je bent georganiseerd. Door deze cursus te volgen heb jij de touwtjes in handen. Je bent trots, blij en aangenaam verrast dat je je foto’s op een waardevolle en zinvolle manier tot leven hebt gebracht.

1 manier voor orde in je fotochaos. Leer van een gecertificeerde Foto Manager.

Hoi, ik ben Maud Boom en ik ben betoverd door foto’s. ‘k Ben een rasoptimist en gekwalificeerd om jou te helpen met je fotoleven want ik ben een gecertificeerd Foto Manager. Dit certificaat heb ik behaald bij het Amerikaanse bedrijf ‘The Photo Managers’. Ik help jou dus graag met het organiseren van jouw fotoleven zodat jij jouw verhalen kunt vertellen.

Check de online cursus hier. Het is de website van ‘The Photo Managers’ en hier bied ik mijn Nederlandse online cursus aan. Het is de beste plek op het World Wide Web waar je alles leert over het ordenen en organiseren van de foto’s.

Maud Boom je fotoleven op orde check out orde in je fotochaos

Check out deze te gekke online cursus Orde In Jouw Fotochaos

maud boom

KvK: 74547763
Telefoonnummer: +31 (0)6 515 911 36

Copyright © 2024 maudboom.com